Affiliatekeurmerk.nl

Het eerste keurmerk voor websites met legaal online kansspel aanbod uit Nederland en België

Het keurmerk

Met het keurmerk kunnen casino affiiates zich onderscheiden van de rest. Omdat ze aantoonbaar alleen maar legale kansspelwebsites promoten kunnen ze in aanmerking komen voor het keurmerk

Voorbeeld keurmerk

Voorbeeld keurmerk

Wie kunnen er in aanmerking komen?

Iedereen die een website heeft waar ze reclame maken voor online goksites kunnen een aanvraag doen. Dit kan een website zijn in Nederland of België maar het is alleen toegestaan goksites te promoten die daadwerkelijk een vergunning hebben in het betreffende land. Websites die goksites promoten zonder vergunning komen niet in aanmerking voor een vergunning.

Ik heb een affiliate site zonder links

Heb je een gok gerelateerde affiliate website waar geen links op staan omdat je bijvoorbeeld wacht tot het online gokken in Nederland is gereguleerd of dat je het leuk vindt om te schrijven over de aankomende regulering? Ook dan kun je in aanmerking komen voor een keurmerk. Vul het aanvraag formulier in en wij zullen je website zo snel mogelijk laten beoordelen door ons team.

© 2017 Affiliatekeurmerk.nl

 

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de content op de websites met een keurmerk. De webmasters blijven zelf verantwoordelijk voor de links die ze aanbieden. Wij zullen regelmatig de websites met een keurmerk controleren of ze aan de voorwaarden voldoen. Website met illegaal aanbod zullen wij zo snel mogelijk verwijderen uit onze database.

Frontier Theme